Pong Bar

PONG: de ping pong bar voor bedrijfsevenementen en dat uitje met vrienden

Want wie zegt dat spelen alleen voor kinderen is?

De wereld versnelt, we zijn steeds meer online en worden steeds ouder en serieuzer. say what? Bij PONG – jouw ping pong bar in Amsterdam – vinden we dat iedereen het verdient om te spelen. Ja, jong en oud dus, want het leven mag altijd en op elk moment gevierd worden. PONG staat voor plezier, genieten en lol maken – ongeacht je leeftijd. En wat is nou leuker, spannender en nostalgischer dan een ouderwets potje ping pong of beer pong? Origineel uitje met vrienden of collega’s: check!

We dagen je uit: een offline uitje met vrienden!

We dagen je uit om je telefoon op te bergen, die social media weg te klikken en de laptop dicht te klappen. De echte wereld is veel te mooi om aan je voorbij te laten gaan! Daag je collega’s tijdens dat bedrijfsuitje uit met een wedstrijdje ping pong of ga tijdens dat uitje met vrienden voor de hoofdprijs. Hoe dan ook: die glimlach is gegarandeerd, net zoals die lekkere hapjes en drankjes.

Ook: darten, bordspellen spelen en karaoke zingen

Toe aan een ander spelletje? Bij PONG kun je ook een potje komen darten, een bordspel spelen of zelfs een karaokeruimte afhuren! En wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent voor (grote) groepsevenementen tot wel 300 personen? Vanzelfsprekend kunnen jullie dan aanschuiven voor een heerlijke maaltijd en een lekker drankje. Nieuwsgierig naar het menu? Bekijk deze hier.