Pong Bar

Werken bij de leukste ping pong bar in Amsterdam?

Word onderdeel van het gezellige team van PONG.

Sta jij vrolijk in je schoenen, houd je van gezelligheid en is de horeca jouw tweede thuis? Kom dan werken bij de leukste ping pong bar in Amsterdam! Ping- en beerpongen wordt steeds populairder, waardoor PONG altijd blij is met extra versterking. Van medewerkers voor in de bediening tot een ervaren barista voor in onze gloednieuwe koffiebar: jouw talenten worden gewaardeerd. Wil jij met ons meewerken aan het overbrengen van die unieke PONG-ervaring? Dan horen we je graag!

PARTTIME / FULLTIME

Bedienend Personeel

Als bedienend personeel heb je een multifunctionele rol. Hierdoor kun je zelf bepalen welke aspecten van de functie het beste bij je passen en jij je het prettigst bij voelt.

Groepsuitje

FULLTIME

Zelfstandig Werkend Kok

Wij zijn een pingpongbar met heel veel meer. Wij willen een unieke uitgaan ervaring bieden waar sport, spel, goed eten, lekkere cocktails, live muziek en dansen samenkomen. Ons publiek is erg divers, van kinderen, ouderen die overdag trainingen/toernooien spelen tot jongeren die tot de late uurtjes rond de tafel spelen. Ons doel is om iedereen een unieke avond uit te bieden door een omgeving te creëren die past bij ieders behoeften.

FULLTIME

Barista

Als fulltime barista ben jij verantwoordelijk voor onze gloednieuwe koffiezaak. Op een dag zal jij je bezighouden met de koffie en andere dranken schenken, ons team trainen met jou barista technieken en daarnaast heb jij leiding over de koffiezaak.