Pong Bar

barista

Li’s Coffeehouse is de gezelligste koffiezaak van Amsterdam. Li’s Coffeehouse is de nieuwe koffiezaak van PONG – House of Ping. Hier komen PONG gangers en koffieliefhebbers samen in deze prachtige koffiezaak. Past jouw horeca hart bij ons snelgroeiende horecaconcept en ben je sociaal, heb je een passie voor koffie en houd je van pingpongen? Lees dan verder! 

WIE IS LI’S COFFEEHOUSE 

Li’s Coffeehouse is ons gloednieuwe koffiezaak die bij PONG – House of Ping hoort. Li’s Coffeehouse zit gevestigd op de prachtige locatie op de Jan van Galenstraat 315 bij de nieuwe PONG – house of Ping & naast het Mercatorbad. Bij Li’s Coffeehouse willen wij een unieke ervaring bieden waar sport, spel, koffie, lekker eten en een goede sfeer samen komen. Ons publiek zal erg divers zijn, van jong tot oud, mensen die net hebben gesport, bij PONG hebben gespeeld of zwemles hebben gehad bij het Mercatorbad. Daarnaast hebben wij een heel groot terras waar iedereen heerlijk kan genieten van een lekkere kop koffie en onze broodjes. Omdat Li’s Coffeehouse helemaal nieuw is, zijn wij opzoek naar een barista koning(in) die ons team fulltime wilt versterken. 

Bij ons heb je de vrijheid om te dragen wat je wilt, omdat wij willen dat iedereen zich kan uitdrukken zoals je zou willen. Ons team bestaat uit jonge mensen die zich graag inzetten in de horeca en plezier maken. We hebben een informele omgeving gecreëerd voor onze medewerkers om te werken, en luisteren graag naar jouw ideeën hoe wij Li’s Coffeehouse kunnen verbeteren en uitbreiden. Daarnaast wil jij onze teamuitjes niet missen!

FULLTIME

PER DIRECT (OF IN OVERLEG)

AMSTERDAM

WAT GA JE DOEN

Als fulltime barista ben jij verantwoordelijk voor onze gloednieuwe koffiezaak. Op een dag zal jij je bezighouden met de koffie en andere dranken schenken, ons team trainen met jou barista technieken en daarnaast heb jij leiding over de koffiezaak. Dit betekent dat jij veel verantwoordelijkheid krijgt en samen met ons mee mag denken hoe wij van de koffiezaak een groot succes gaan maken. Dit geeft jou de mogelijkheid om een eigen draai aan onze koffiezaak te geven. In essentie, werk jij samen met ons managementteam om de Li’s Coffeehouse een groot succes te maken. 

JE ZULT JE BEZIGHOUDEN MET:

 • Achter de koffiebar werken en leidinggeven aan het team wat bij Li’s Coffeehouse werkt. 
 • Day-to-day management taken zoals bestellingen plaatsen. 
 • Meedenken over hoe wij de beste koffie gaan serveren (welke grinder, koffiezetapparaat en koffiebonen wij gaan gebruiken) 
 • Het opzetten van team trainingen om de barista skills aan de rest van het team te leren.  
 • Daarnaast zal jij nauw samenwerken met het managementteam van PONG.

JIJ BENT…:

 • Geen onbekende in het barista vak. Jij hebt een echte passie voor koffie, horeca (en pingpong) en kent al de fijne kneepjes van het vak (+3 jaar werkervaring in de horeca en +1 jaar ervaring als floormanager of shiftleader).
 • Super georganiseerd – jij kan goed orde houden en gaat gestructureerd te werk. 
 • Sociaal – jij krijgt energie van het ontmoeten van nieuwe mensen.
 • Teamplayer – jij houdt ervan om samen met andere mensen te werken, maar je durft ook zelf keuzes te maken. 
 • Een leider – jij kan goed mensen aansturen op een prettige manier. 
 
Indoor ping pong
Ping pong bar amsterdam

EN TEN SLOTTE, DIT IS WAT WE VOOR JOU IN DE AANBIEDING HEBBEN:

 • Een fulltime functie met 32-40 uur per week.
 • De mogelijkheid om te werken bij een snelgroeiend horeca concept met veel doorgroeimogelijkheden.
 • Veel ruimte voor eigen beslissingen. Jij mag veel mee denken en jouw mening wordt op prijs gesteld. 
 • Lunch.
 • Een gezellige leuke werksfeer waar ons team meer voelt als familie dan als collega’s.
 • Oneindig veel leuke werk borrels en de mogelijkheid om jouw pingpong skills te verbeteren.
 

LIJKT DIT JE WAT?
SOLLICITEER DIRECT!

Wil jij onderdeel worden van de PONG familie? Stuur dan een e-mail met je CV naar Maas Kienhuis: maas@pongbar.nl. Mocht je nog verdere vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen.