Pong Bar

Je zoektocht naar teamuitjes stopt hier!

Eindelijk, de zoektocht naar een origineel bedrijfs- of teamuitje eindigt hier. Of je nu een uitje met vrienden organiseert, de taak krijgt om een origineel bedrijfsuitje te fixen of dat enorme evenement voor 300 man moet regelen: PONG has got your back. Niet alleen ben je lekker actief bezig, ook proef je van de lekkerste hapjes en de beste cocktails, én maak je de leukste herinneringen.

Groepsuitje

Teamuitje tot 20 personen

Ideaal wanneer je met je vriendengroep eens wat anders wilt doen dan hangen voor de tv of aan die oude, vertrouwde bar om de hoek! Reserveer jouw ping pong tafel(s) eenvoudig en snel via de website. Wij zorgen er vervolgens voor dat de tafel(s), genoeg batjes en onbeperkt balletjes voor jullie klaar liggen.

Ping pong bar amsterdam - origineel uitje

Bedrijfsuitjes en borrels

Voor groepsuitjes van 21 tot 75 personen | Hét originele teamuitje om iets te vieren. Wij verzorgen dit groepsevenement op maat, waarbij onze grote zaal volledig voor jullie is. Natuurlijk is er genoeg ruimte om te chillen en te smullen van onze hapjes en drankjes. 

PONG_LocationPhotography_MartikaBoers (4 of 71) (2)

Huur een privézaal

Voor groepsuitjes van 75 – 300 personen |  Kom je met het grotere geschud? Leuk, wij kijken uit naar jullie komst! Wel zijn we benieuwd naar jullie wensen en voorkeuren, zodat we jullie bedrijfsuitje helemaal naar wens kunnen inrichten. We beloven bij deze: wij zijn de gezelligste ping pong bar van Amsterdam.

De lekkerste hapjes en drankjes

Bij PONG geloven we dat een intensief potje ping pong smakelijk beloond moet worden. Onze menukaart biedt daarom een mix van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, perfect om de energie weer aan te vullen. Of je nu zin hebt in een snelle hap tussen de games door of liever uitgebreid natafelt, wij hebben precies wat je nodig hebt. Dus na dat spannende potje, of gewoon omdat je trek hebt, duik even in onze culinaire selectie en kies jouw favorieten voor de avond!

Groepen groter dan 10 dienen gebruik te maken van een groepsmenu. Het is altijd mogelijk om snacks te bestellen de avond zelf, maar mochten jullie meer willen eten dienen jullie een keuze te maken uit het groepsmenu

Dé Plek voor je Volgende Uitje

Bij PONG geloven we dat er altijd een reden is om samen te komen. Of het nu gaat om een collegiale borrel, een avondje uit met vrienden of die speciale gelegenheid die je groots wilt vieren. Hier vind je de perfecte mix van sfeer, activiteit en culinaire verwennerij. Waar anders combineer je de spanning van een pingpong duel met het genot van een verfijnd drankje of een heerlijk hapje?

Voor diegenen die zoeken naar het perfecte groepsarrangement: vergeet niet dat PONG dé plek is voor evenementen van elke omvang. Klaar om je volgende uitje bij ons te plannen?