Pong Bar

PONG BAR IN AMSTERDAM 


Een unieke avond uit met heerlijk eten & drinken

Ja, we zijn een ping pong bar en ja: we worden geroemd om onze leuke spelletjes. Toch worden onze competitieve klanten ook heel blij van onze menukaart. Gelukkig maar, want al die inspanningen verdienen het om beloond te worden. Na een aantal jaar een geschikte partner te zoeken zijn wij toch uitgekomen bij onszelf. Want wie weet nou beter waar je blij van wordt na een spannend potje pingpong.

Asian streetfood

Na tijden sparren en uitwerken met hoogwaardige chefs, zijn we op dit prachtige menu gekomen. Een kaart vol Asian streetfood met daarnaast wat klassieke snacks, biedt voor iedere liefhebber wat wils. Denk aan een klassiek patatje rendang, heerlijke bao buns en een prachtige curry.
De cocktails en speciaalbieren zijn onweerstaanbaar lekker en sluiten perfect aan op het eten. En eerlijk: dat is toch handig om te weten voor dat aankomende bedrijfsuitje…

Pong, just keep playing

Grote groepen? Geen probleem!

Komen jullie spelen en smullen met een grote groep? Leuk! Speciaal voor groepen zijn er verschillende menu-samenstellingen. Van vegetariërs tot veganisten en van carnivoren tot alleseters: we bewegen graag met jullie wensen mee. Meer informatie over de mogelijkheden? Laat je horen!