Pong Bar

Zaal huren Amsterdam

Op zoek naar een unieke zaal in Amsterdam om te huren? Zoek niet verder! Bij PONG bieden we dé leukste ervaring met onze zaalverhuur in Amsterdam.

Zaalverhuur Amsterdam

Bij PONG begrijpen we dat elke gelegenheid speciaal is. Daarom stellen we alles in het werk om jouw evenement op maat te verzorgen. Onze flexibele zaalopties kunnen worden aangepast aan groepen van elke grootte – van kleine groepen van 75 personen tot grootschalige evenementen tot 300 personen.

De lekkerste hapjes en drankjes

Bij een gezellig uitje horen natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes. Een portie PONG Fried Chicken of toch liever de Snack Platter Deluxe? Onze menukaart is samengesteld om aan al je wensen te voldoen, van de lekkerste snacks tot uitgebreide groepsmenu’s. Ook is onze bar volledig uitgerust om je gasten te voorzien van de beste cocktails en lekkerste drankjes.

Feestzaal huren Amsterdam

Vraag vandaag nog een offerte aan de mogelijkheden te bespreken en je ideale feestzaal te huren bij PONG. Of je nu een grote zaal wilt huren in Amsterdam of op zoek bent naar een gezellige hoek voor een kleinere groep van minimaal 75 personen, wij helpen je graag verder!