Pong Bar

Zelfstandig Werkend Kok

PONG – HOUSE OF PING is de gezelligste en leukste pingpongbar van Amsterdam. Past jouw horeca hart bij ons snel groeiende horeca concept en ben je sociaal, heb je passie voor goede koffie en houd je van pingpongen? Lees dan verder!

WIE IS PONG – HOUSE OF PING 

Wij zijn een pingpongbar met heel veel meer. Wij willen een unieke uitgaan ervaring bieden waar sport, spel, goed eten, lekkere cocktails, live muziek en dansen samenkomen. Ons publiek is erg divers, van kinderen, ouderen die overdag trainingen/toernooien spelen tot jongeren die tot de late uurtjes rond de tafel spelen. Ons doel is om iedereen een unieke avond uit te bieden door een omgeving te creëren die past bij ieders behoeften. Bij ons heb je de vrijheid om te dragen wat je wilt, omdat wij willen dat iedereen zich kan uitdrukken zoals je zou willen. Ons team bestaat uit jonge mensen die zich graag inzetten in de horeca en plezier maken. We hebben een informele omgeving gecreëerd voor onze medewerkers om te werken, en luisteren graag naar jouw ideeën hoe wij PONG kunnen verbeteren en uitbreiden. Daarnaast wil jij onze teamuitjes niet missen! 

PONG – Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Wij zijn een pingpongbar met heel veel meer. Wij willen een unieke uitgaan ervaring bieden waar sport, spel, goed eten, lekkere cocktails, live muziek en dansen samenkomen. Ons publiek is erg divers, van kinderen, ouderen die overdag trainingen/toernooien spelen tot jongeren die tot de late uurtjes rond de tafel spelen. Ons doel is om iedereen een unieke avond uit te bieden door een omgeving te creëren die past bij ieders behoeften. Ons team bestaat uit jonge mensen die zich graag inzetten in de horeca en plezier maken. We hebben een informele omgeving gecreëerd voor onze medewerkers om te werken, en luisteren graag naar jouw ideeën hoe wij PONG kunnen verbeteren en uitbreiden. Daarnaast wil jij onze teamuitjes niet missen! Voor ons vaste keuken team zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok.

Wat wij bieden

  • Professionele werkplek
  • Vrijheid om creativiteit in het menu te stoppen
  • Een vast rooster
  • Een competitief salaris, afhankelijk van je ervaring
  • Reiskostenvergoeding en goede fooi
  • Flexibiliteit in vakanties
  • Een leuk team om fijn mee samen te werken
  • Periodieke teamuitjes
  • 20 nieuwe vrienden en vriendinnen
Indoor ping pong

Wat ga je doen als Zelfstandig Werkend Kok bij PONG


Samen met het keukenteam ben je verantwoordelijk voor ons menu binnen PONG, voor zowel de particuliere gasten als de bedrijfsfeesten. Je werkt nauw samen met het sales team om te zorgen voor specifieke menu’s op maat. Je bent verantwoordelijk voor de food-inkoop en zorgt dat er gewerkt wordt volgens de HACCP regels. Verschillende dagen vragen een verschillende aanpak en voorbereiding, waardoor er veel afwisseling in het werk zit. 

LIJKT DIT JE WAT?
SOLLICITEER DIRECT!

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: info@pongbar.nl Mocht je nog verdere vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen.