Pong Bar

BEDIENEND PERSONEEL

PONG – HOUSE OF PING is de gezelligste en leukste pingpongbar van Amsterdam. Past jouw horeca hart bij ons snel groeiende horeca concept en ben je sociaal, goed in biertjes tappen en houd je van pingpongen? Lees dan verder!

WIE IS PONG – HOUSE OF PING 

Wij zijn een pingpongbar met heel veel meer. Wij willen een unieke uitgaan ervaring bieden waar sport, spel, goed eten, lekkere cocktails, live muziek en dansen samenkomen. Ons publiek is erg divers, van kinderen, ouderen die overdag trainingen/toernooien spelen tot jongeren die tot de late uurtjes rond de tafel spelen. Ons doel is om iedereen een unieke avond uit te bieden door een omgeving te creëren die past bij ieders behoeften. Bij ons heb je de vrijheid om te dragen wat je wilt, omdat wij willen dat iedereen zich kan uitdrukken zoals je zou willen. Ons team bestaat uit jonge mensen die zich graag inzetten in de horeca en plezier maken. We hebben een informele omgeving gecreëerd voor onze medewerkers om te werken, en luisteren graag naar jouw ideeën hoe wij PONG kunnen verbeteren en uitbreiden. Daarnaast wil jij onze teamuitjes niet missen! 

PARTTIME / FULLTIME

PER DIRECT (OF IN OVERLEG)

AMSTERDAM

WAT GA JE DOEN

Als bedienend personeel heb je een multifunctionele rol. Hierdoor kun je zelf bepalen welke aspecten van de functie het beste bij je passen en jij je het prettigst bij voelt. 

 1. Je maakt deel uit van het barpersoneel dat heerlijke bieren serveert en lekkere cocktails maakt voor onze gasten. Je leert de ins en outs van wat het betekent om achter de bar te staan ​​en hoe je daarmee omgaat.
 2. Je zorgt ervoor dat je de host bent en alle gasten verwelkomd en naar hun tafel leidt. Je krijgt de volledige verantwoordelijkheid en bent op dat moment het gezicht van PONG.
 3. Je maakt deel uit van het vloerpersoneel, wat inhoudt dat je zorgt voor het opnemen van alle bestellingen en het brengen van alle drankjes en hapjes. Er wordt van je verwacht dat je met de gast praat en ervoor zorgt dat hij zich thuis voelt.

Het maakt niet uit welke rol u tijdens een dienst zult hebben, het is belangrijk dat jij goed communiceert met je collega’s. Je moet een sociaal persoon zijn die houdt van sociale interactie en geklets met zowel gasten als je collega’s. Het is daarnaast erg belangrijk dat je hard kan werken maar ook niet vergeet om plezier te maken, want dit is de energie die we willen uitstralen naar onze gasten.

JIJ BENT…:

 • Een horeca (en pingpong) liefhebber. 
 • Ervaring in de horeca is een pré maar geen must. 
 • Sociaal/extravert persoon – jij krijgt energie van het ontmoeten van nieuwe mensen, en het maken van nieuwe connecties.
 • Teamplayer – jij houdt ervan om samen met andere mensen te werken en hebt goede communicatie skills. 
 • Flexibel –  jij kan flexibel zijn in de uren die je werkt. 
 • Enthousiast – jij houdt van je baan en vind het leuk om met iedereen te kletsen.

 

We willen ook dat je weet dat we fouten vieren en jou zoveel mogelijk willen leren.

Indoor ping pong
Groepsuitje

EN TEN SLOTTE, DIT IS WAT WE VOOR JOU IN DE AANBIEDING HEBBEN:

 • Flexibele werkuren waardoor je zelf kan bepalen wanneer en hoeveel je werkt.
 • De mogelijkheid om te werken bij een snel groeiend horeca concept met veel doorgroeimogelijkheden. 
 • Een gezellige leuke werksfeer waar ons team meer voelt als familie dan als collega’s.
 • Oneindig veel leuke werk borrels en de mogelijkheid om jouw pingpong skills te verbeteren.

LIJKT DIT JE WAT?
SOLLICITEER DIRECT!

Wil jij onderdeel worden van de PONG familie? Stuur dan een e-mail met je CV naar Maas Kienhuis: maas@pongbar.nl. Mocht je nog verdere vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen.